Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Voorkomen is beter dan genezen!

Dit gezegde gaat zeker op voor onze gezondheid.

U gaat regelmatig naar de tandarts, dit doet u om gaatjes te voorkomen, preventief.

U gaat regematig met de auto naar de garage om kosten te voorkomen, preventief.

Waarom zorgen we dan niet preventief voor ons eigen lichaam door onze cellen constant te voorzien van vitale celstoffen in de vorm van vitaminen, mineralen enz. Voor vele mensen is dit nog een onderwerp waar een taboe op rust. Iedereen kent wel de excuses voor het niet gebruiken van vitale celstoffen:

- Ik eet gezond! Mooi, maar zoals u op de preventie pagina reeds kon lezen, bevat onze voeding al tijden niet meer de benodigde voedingstoffen, en wat er nog in zat is door chemische conservering en koken teniet gedaan. In de geindustrialiseerde landen is het bijna onmogelijk om elke dag de benodigde stoffen via de voeding binnen te krijgen. Uitgebalanceerde voedingsstoffen zijn dus helemaal geen overbodige luxe.

- Ik heb ze niet nodig, ik mankeer toch niks! Geweldig, wees blij dat u gezond bent, maar probeer dat dan ook zo te houden. Uw splinternieuwe auto mankeerd ook niks, maar toch gaat u er regelmatig mee naar uw garage, u wilt er zo lang mogelijk plezier aan beleven! Waarom doet u dat niet voor uw lichaam en gezondheid. U wilt toch ook zo lang mogelijk van een gezond lichaam en een goede gezondheid genieten? Uitgebalanceerde voedingsstoffen zijn dus helemaal geen overbodige luxe.

- Ze zijn te duur! Dit is een misvatting van de eerste orde, ziek zijn is vele malen duurder. Wat kan er nu te duur zijn voor uw gezondheid! U heeft maar een lichaam en daar moet u uw hele leven mee doen. Roken is ook duur! Auto's, en luxe zijn vervangbaar, gezondheid niet! Uitgebalanceerde voedingstoffen zijn dus helemaal geen overbodige luxe.

- Het ziekenfonds vergoed ze niet! Nee, nog niet, maar daar zetten wij ons dagelijks voor in, het zou onze gezondheidszorg een stuk goedkoper maken. Maar voorlopig is de farmaceutische industrie en de politiek helemaal niet geinteresseerd in uw gezondheid, maar alleen in het verdienen van miljoenen aan uw ziekte!

- Je hebt er al snel te veel van! Ook dit is een fabeltje! De farmaceutische industrie gebruikt dit al jaren als stok achter de deur! Maar, ik heb nog nooit gehoord of gelezen dat iemand is overleden aan een overdosis vitaminen. Maar overlijden door medicijnen is momenteel doodsoorzaak nummer vier in Europa. Ik denk dat dit voor zich spreekt!

- Mijn dokter geloofd er niet zo in! Uw huisarts is niet opgeleid met de begrippen van cellulaire geneeskunde. Zijn opleiding is gebaseerd op de behandeling van specifieke organen met chemische middelen van de farmaceutische industrie. De omderliggende oorzaak van ziekten wordt meestal niet onderkent en behandeld en zo wordt u levenslang afhankelijk van de voorgeschreven chemische middelen.

En zo kan ik nog wel even doorgaan, er is geen excuus wat ik in al de jaren al niet een keer gehoord heb!

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com