Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer
Alles wordt uit de kast gerukt om vaccineren te verplichten

Een klinisch psycholoog met de naam Henk Kik wordt van stal gehaald om op een Al Goore achtige ‘Global Warming hoax methode‘ de Main Stream Media te ondersteunen in haar Machiavellist rol om de wil van de staat er door te drukken. Je schakelt een “wetenschapper” in en klaar is Kees. Deze Henk Kik durft het aan om in zijn Volkskrant artikel het niet vaccineren van kinderen te vergelijken met rituele slacht van dieren en het besnijden van jongetjes op jonge leeftijd. In feite komt het er op neer dat hij verkondigt dat de staat de kinderen moet beschermen tegen de ouders die hun religieuze belang boven dat van het algemene belang en de gezondheid van hun kinderen stellen. Want het algemene belang is dat niet ingeënte kinderen een gevaar voor de maatschappij vormen. Het zijn wandelende virusbommen! Daarnaast kunnen de kinderen dood gaan. Levens gevaarlijk!!

Wat een ziekmakend artikel! Want wat steeds niet wordt genoemd zijn de levensgrote gevaren van vaccineren. Steeds weer wordt gehamerd op mogelijk dodelijke slachtoffers van mazelen, rodehond, bof en andere ziektes, maar het aantal gevalletjes autisme als gevolg van vaccineren wordt niet belicht. De overige gevaren worden ook niet genoemd, net als het feit dat kinderen van ongevaccineerde moeders langer een natuurlijke weerstand hebben. En wat zit er eigenlijk nog meer in die vaccins? Zie hiervoor dit artikel op deze website.

Let op mijn woorden: deze Henk Kik is ingezet om een voorzetje te geven in de richting van het weghalen van het ouderlijk gezag bij de ouders. De staat gaat voortaan bepalen wat wel en niet goed is voor uw kind. En dat zal veel breder getrokken worden. Waarschijnlijk worden daarin ook zaken als besnijdenis en seksuele opvoeding geregeld. Het zou mij niets verbazen als straks de hordes GGD vaccinatiemedewerkers en seksuele opvoeders (bij voorkeur uit de Rutger WPF / FWOS hoek) deur aan deur gaan om uw kinderen te prikken, te leren masturberen en uitleggen dat hetronormativiteit niet de natuurlijke standaard is. Tenslotte moeten we wel mensen in zetten die kennis van zaken hebben. Misschien dat pedofielen vereniging Marthijn alvast mensen kan rekruteren. Het COC is vermoedelijk ook wel een club die “kennis van zaken” heeft.

Eerste Kamer lid Heleen Dupuis gaf al een voorzetje in de richting van deze nieuwe wetgeving.. De propagandamachine draait op volle toeren. Het stoom blaast er vanaf! Bekijk onderstaande documentaire over hoe de politiestaat zich nu in hoog tempo onder onze ogen aan het uitrollen is. Vanaf de 29e minuut ziet u de belangrijke invloed van de massa mindcontrol methodes van Machiavelli en de rol van de media. Het is dan ook bijzonder opmerkelijk te noemen dat er in Nederland een Machiavelli prijs in het leven geroepen is die steeds uitgekeerd wordt aan “opmerkelijke personen”. De kranten en televisie spelen een hoofdrol in het aansturen van de perceptie van de massa. De open gevangenis genaamd EU krijgt steeds meer duidelijk zichtbare nazi trekjes

//youtube.com/watch?v=i1AAuB5P-V0

Bron:http://martinvrijland.com/2013/07/22/alles-wordt-uit-de-kast-gerukt-om-vaccineren-te-verplichten/ 


Vaccinatielobby roept op tot versnelde invoer nieuwe vaccins

Onlangs in het AD:

Trage goedkeuring vaccins kost mensenlevens???

DEN HAAG - Honderden mensen sterven elk jaar omdat zij te laat tegen een gevaarlijke infectieziekte zijn ingeënt. De oorzaak is de trage goedkeuring van vaccins. Voorzitter Johan Hanstede van de Dutch Vaccines Group bevestigde vrijdag berichtgeving daarover in het AD. Hij vindt dat het ministerie van Volksgezondheid veel sneller op nieuwe vaccins moet reageren. Het moet de Gezondheidsraad niet pas aan het werk zetten als een vaccin op de markt komt, maar veel eerder met het voorwerk beginnen. In de Dutch Vaccines Group zitten zowel producenten van vaccins als instellingen zoals TNO Pharma en het Nederlands Vaccin Instituut.

TNO Pharma en het Nederlands Vaccin Instituut: wat ze precies doen is voor de gemiddelde Nederlander onbekend, maar het klinkt bijzonder betrouwbaar. Een welgemeend advies in het belang van onze gezondheid, zo lijkt het.
Maar vrijheids.net zou vrijheids.net niet zijn als ik klakkeloos in de goede bedoelingen van Johan Hanstede en zijn Dutch Vaccines Group zouden geloven. Daarom heb ik toch maar eens gekeken op de
website van de Dutch Vaccines Group. En daar vond ik het volgende:

  • De Dutch Vaccines Group (DVG) is de belangenvereniging voor de vaccin industrie in Nederland.
  • Hoofdactiviteiten: Lobbying, Communicatie en Business Development
  • De vereniging heeft ten doel het behartigen van de belangen van de vaccin industrie in Nederland in zijn algemeenheid bij alle betrokken instellingen en organisaties.

Blijkbaar is de Dutch Vaccines Group een ordinaire lobby-organisatie, en dat werpt ineens een heel ander licht op het AD-artikel. Het is zeer de vraag hoe oprecht de bezorgdheid over onze gezondheid is, want in de eerste plaats moet de DVG de belangen van de fabrikanten behartigen.

Maar er is meer. De in het bericht genoemde Johan Hanstede blijkt namelijk ook voorzitter te zijn van ‘het Bilderbergteam’, een gezelschap dat regelmatig samenkomt in ‘Bilderberg Conferenties’. Hoewel het hierbij niet gaat om dé Bilderberg-conferenties waar wereldleiders elkaar in diep geheim ontmoeten, is erg opvallend dat dezelfde naam gekozen is. En wat dacht u hiervan: Prins Bernhard was voorzitter van de allereerste Bilderberg conferentie, Koningin Beatrix is op de bijeenkomsten vaste gast, en de VSOP (Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties), initiatiefnemer van het Bilderberg project, is gevestigd op een steenworp afstand van het koninklijk paleis! Ik hou het op een heel bijzonder toeval, maar oordeelt u zelf.

In de eerste nieuwsbrief van het Bilderberg project staat te lezen waar deze club druk mee is: “het thema dat voor de eerste cyclus van het Bilderbergproject is gekozen is preconceptionele zorg”. Nieuwe mogelijkheden om genetische afwijkingen en erfelijke ziektes op te sporen geven aanleiding tot ethische discussies over het vrijwillig dan wel verplicht ondergaan van een genetische test alvorens de kinderwens in vervulling te laten gaan. Een belangrijke vraag daarbij is in hoeverre de samenleving solidair moet zijn met de vermijdbare financiële consequenties van iemands keus om kinderen te krijgen. Etnische afkomst speelt in de discussie een belangrijke rol, want volgens een andere nieuwsbrief van het Bilderberg project hebben Turkse en Marokkaanse vrouwen een 20% hoger risico om kinderen met een aangeboren afwijking te baren. Die groepen dienen derhalve extra gewezen te worden op de mogelijkheden van prenatale diagnostiek.
Dit is het soort problematiek waarover het Bilderberg project een visie probeert te ontwikkelen. En volgens de
projectaanvraag van het Bilderberg Project is het de bedoeling om na het ontwikkelen van een toekomstvisie “het onderwerp zowel nationaal als Bilderberg Fase I Europees en mondiaal in te bedden”.

Het klinkt alleszins redelijk, en ik ben het ermee eens dat ethische discussies over de gevolgen van voortschrijdende techniek niet uit de weg gegaan moeten worden. Maar aan de andere kant vind ik het een griezelig onderwerp, want het roept associaties op met Nazi Duitsland, waar bijvoorbeeld gehandicapten, joden, en andere ‘inferieure mensen’ verplicht gesteriliseerd werden, en uitsluitend degenen met de beste genen zich mochten voorplanten.

Kort geleden heb ik de Alex Jones film getiteld “Endgame, Blueprint for Global Enslavement” nog eens bekeken. Een van de centrale thema’s van deze alarmerende documentaire is dat de wereldelite, jaarlijks samenkomend in de Bilderberg Conferentie, een agenda voert waarin het met 80% terugdringen van de wereldbevolking bovenaan het prioriteitenlijstje staat. Naast aids, oorlogen en voedseltekorten is eugenetica het belangrijkste wapen dat de Bilderbergers in stelling proberen te brengen. De organisaties, bedrijven en families die in de hoogtijdagen van Hitler bepaalden wie zich mocht voortplanten en wie verplichte sterilisatie moest ondergaan, maken in de Nieuwe Wereldorde nog steeds de dienst uit, aldus de bijzonder goed onderbouwde film. Een klein voorbeeld is de organisatie Planned Parenthood, opgericht door de zeer racistische Margaret Sanger die de ‘minderwaardige’ zwarte bevolking het recht wilde ontzeggen kinderen te krijgen. Ook de vader van Bill Gates heeft aan het hoofd gestaan van Planned Parenthood, en onder het mom “goede doelen” (en iedereen trapt erin) pompt Bill Gates miljarden in deze misdadige organisatie.

De Dutch Vaccines Group, die als bezorgde gezondheids-experts hun pleidooi voor meer vaccinaties in het AD en andere kranten mochten houden, zouden wel eens een minder fraaie rol kunnen spelen dan wij mogen weten. Of Johan Hanstede en kornuiten daadwerkelijk kwade bedoelingen hebben weet ik niet, maar het feit dat de berichtgeving zo eenzijdig is en het lobby-karakter van de DVG verzwegen wordt geeft in elk geval te denken.

Bron: http://www.vrijheids.net/?cat=5

 

'Hepatitis B-vaccinatie voor alle baby's'

DEN HAAG - Baby's moeten een vaccinatie krijgen tegen hepatitis B. Dat is het advies van de Gezondheidsraad aan Minister Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Naast het advies om de hepatitis B-vaccinatie in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen, adviseert de raad ook om alle kinderen van 12 jaar te laten inenten met het vaccin om een inhaalslag te maken.

Hepatitis B

Hepatitis B is een besmettelijk virus dat geelzucht, leverkanker en een acute leverontsteking kan veroorzaken. Het virus is zeer besmettelijk en kan worden overgedragen via seksuele contacten en bloed.

Vaccinatie biedt bescherming, maar op dit moment worden alleen kinderen ingeënt die een verhoogd risico lopen op besmetting. Dat zijn onder andere kinderen waarvan de moeder hepatitis B heeft.

Volgens de Gezondheidsraad wordt het aantal infecties gehalveerd als alle baby's worden ingeënt. Ook zal het de komende 50 jaar 1500 sterfgevallen schelen.

Link naar origineel artikel:

http://www.nu.nl/gezondheid/1941239/hepatitis-b-vaccinatie-voor-alle-babys.html

 

Meer lezen over dit onderwerp:

Vaccinatie bedrog

Vaccins effectief?

HPV vaccinaties

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com