Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Brief van een radeloze moeder aan de wetmakers en regelgevers in dit land.

Ik zou zo graag de hoge pieten die hier in Nederland de boel zo verzieken waar ze ook nog een topsalaris voor krijgen eens een tijdje op mijn plek neerzetten.

 

Alleenstaande moeder dus.

 

En dan mogen ze zelf zien en ervaren dat het van geen kanten klopt hier in
Nederland.(eigenlijk al heel lang niet)

Dan mogen ze zelf tegen de bureaucratie oplopen. Zelf de WSNP in gaan, als ik daar tenminste in toegelaten word. En geen bankrekening meer hebben en ook niet kunnen
krijgen.

 

Zelf de kinderbescherming verslaan voor de rechter. En vergeet de leerplichtambtenaar, jeugdzorg en RIAGG niet. Als ze maar gelijk krijgen over de rug van ouders en kinderen heen.

 

En daarbij fulltime werken. Of zelf een soort Melkert-baantje uitoefenen voor
het minimum loon met twee kinderen. En met hun fietsje door weer en wind met de boodschappen tassen aan het stuur en dan ook nog ergens bij familie of zo een tientje lenen of wat brood. Maar wel de (Melkert?) functie opvullen van de managers die ziek of onderweg zijn.

Zelf ervaren hoe het is voor een kind dat seksueel misbruikt is en bij
de zedenrecherche zonder steun 4 uur door de mangel gehaald wordt alsof zij de dader is. Maar dat moet zo om de dader te beschermen. Laat maar dus.

 

Zelf tegen de lamp lopen als je om sociale voorzieningen vraagt. En dan ervaren dat je erbuiten valt, ook al is het nog zo duidelijk. Kunnen ze al hun zogenaamde zorgzaamheid voor de Nederlander eens ervaren.

 

Praktijkervaring heet dat. Stage lopen kun je het ook noemen. Maar dan ook echt. En alles ervaren wat zoveel Nederlanders moeten ervaren. Vernedering dus. De praktijkmensen, zoals ik en vele met mij hebben daar niet voor gestudeerd maar moeten het ervaren.

 

Dus ik weet waar we het over hebben. Misschien moeten ze een tijdje in de WW. Reïntegratie verplicht! Uiteindelijk de vervolguitkering in en afgescheept worden met 650 euro in de maand met een gezin.

 

En dan voor de rechter komen omdat schulden niet betaald kunnen worden Onder curatele gezet worden. Misschien willen zijzelf met hun kinderen dakloos worden. Of zonder ziektekostenverzekering laten rondlopen.

Misschien kunnen zij onze oudere mensen met vrijwilligerswerk bijstaan of andere zwakkere groepen in onze samenleving. Dan kunnen ze zelf zien hoe deze groep (en vergeet onze dieren niet) verwaarloosd wordt door ons (a)sociale systeem.

 

Daar waar ook grote zorg nodig is, onze jongeren en jongvolwassenen, kunnen ze zien hoe die wegzakken maar het o zo goed doorhebben waar de politiek mee bezig is.

Zelf ziek worden en de WAO in die ook al verziekt is. En er is nog zoveel meer natuurlijk en er vallen steeds meer slachtoffers, mensen dus.

 

Maar, ervaar, dat er tegen je gezegd wordt bij het CWI: Het is goed geregeld in Nederland als u dakloos wordt kunt u naar de dakloze opvang. U hoeft niet in een kartonnen doos op straat te leven.

 

Moet ik nu dankbaar zijn? Wat moet en mag ik hierbij voelen?

'Meneer' de minister en jou gelijke. Misschien interesse in deze baan ? Ik werk jullie persoonlijk in. Maar tegen het minimum loon of 70 % van het ?sociaal? minimum. Dus kunnen jullie je eigen ervaringen opdoen in de baggerzooi hier in Nederland.

 

Baggerzooi gemaakt door mensen die hiervoor gestudeerd hebben en hier rijkelijk voor betaald worden.

 

Ik zou graag alleen een dak boven mijn hoofd houden en mijn vaste lasten kunnen betalen en eten. En anderen echt helpen waar nodig. Een heel klein beetje zonder zorgen. Dan ben ik rijk en heb geen topsalaris nodig want rijkdom zit in jezelf.

 

Ben blij dat nog te mogen ervaren. Maar moet er eerst nog doorheen zien te komen en hoop dat ik het volhoud, want ik hou van het leven, mensen, dieren en de natuur. IK WIL
ZO GRAAG (OVER)LEVEN.

Noodkreet van Iemand
(die zich altijd aan de wet en normen en waarden heeft gehouden)

Regeerders…. Hoe moet ik verder leven met deze ellende????!!!!!!

 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com