Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

10 bewijzen dat we in een nep- economie leven.

De economie is een illusie. Politici hebben het over fiscale afgronden, bailouts, geldinjecties en banenschepping, maar dat is allemaal schijn.

De website The Idealist Revolution komt met 10 bewijzen voor deze toch wel controversiële stelling.

 

Nepbanen

De werkloosheidscijfers kloppen niet en datzelfde kan worden gezegd van de gegevens over beschikbare banen. Alle banen leveren geld op, maar hoeveel brengen echt waarde met zich mee? Wanneer morgen 80 procent van de bestaande banen verdwijnt zou dat amper tot geen gevolgen hebben voor ons geluk of onze overlevingskansen.

 

Problemen creëren banen in plaats van oplossingen

Zonder oorlogen is er voor soldaten geen werk. Zonder een ingewikkeld belastingstelsel staan boekhouders op straat. Zonder moeilijke wetten hebben advocaten niets te doen. Zonder de staatsbureaucratie zou de samenleving gelijk een vloedgolf van bureaucraten zonder vaardigheden over zich heen krijgen. Het gevolg is dat onze illusoire tewerkstelling zou instorten als we onze nepproblemen zouden oplossen.

 

Geld heeft geen waarde

Het geld waarmee we betalen heeft enkel waarde omdat de wet dat zegt. In werkelijkheid is het papier met inkt.

 

De Fed koopt 90 procent van de nationale schuld op

In de Verenigde Staten leent de Federal Reserve geld aan de overheid, die obligaties uitgeeft om daarmee de staatsschuld te financieren. Vervolgens koopt de Fed 90 procent van deze staatsobligaties. Dit wordt met een mooie term schuldmonetisering genoemd, maar eigenlijk is het geldmonetisering. Het is een Ponzifraude, een kaartenhuis, nep.

 

Echte waardebepaling wordt verstoord

Het spontane prijsmechanisme wordt op alle vlakken ondermijnd door middel van subsidies, belastingen, regulering, wetten, rentemanipulatie en speculatie.


Mislukking wordt beloond

Op iedere extra euro die een belastingbetaler verdient moet hij steeds meer inleveren. En dat om falende staten, banken, verzekeringsmaatschappijen en autofabrieken overeind te houden.

 

Corporaties hebben dezelfde rechten als mensen, maar krijgen niet dezelfde straffen

Met campagnedonaties kunnen corporaties verkiezingen financieren en beleid kopen om ongestraft te kunnen blijven opereren.


Mensen kopen dingen die ze niet nodig hebben, met geld dat ze niet hebben

Het is eigenlijk niet verwonderlijk dat individuen zich net zo gedragen als hun overheid.


Ondernemers worden bestraft

Het wordt bijna onmogelijk om nog een eigen bedrijf op te richten. Onafhankelijkheid en kleine ondernemingen worden bijna weggereguleerd terwijl de grote oligopolies steun krijgen van de overheid.


Moderne slaverij

Geld wordt door centrale en commerciële banken uit het niets gecreëerd. Ze hebben naties, industrieën, overheden en families tot slaaf gemaakt. Zelfs al heb je geen schulden en staat je geld niet op de bank, dan betaal je alsnog via inflatie en belastingen.

Zoals George Carlin zei: “Het wordt de American Dream genoemd omdat je moet slapen om erin te geloven.”http://www.niburu.nl/financieel/10-bewijzen-dat-we-in-een-nep-economie-leven.html

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com