Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Antikanker - Een nieuwe levensstijl

Ons lichaam produceert voordurend beschadigde cellen. Niet iedereen krijgt echter kanker. Genetische factoren spelen in ten hoogste 15 procent van de gevallen een rol, het overgrote deel heeft te maken met onze levenswijze.

Hoe komt het dat borst-, darm- en prostaatkanker in het Westen veel vaker voorkomen dan in Azië? En dat bij Japanners die zich in het Westen vestigen prostaatkanker op den duur even vaak voorkomt als bij ons? Kennelijk is er iets in de levenswijze van Aziaten dat voorkomt dat microtumoren tot ontwikkeling komen.

Volgens Dr. David Servan-Schreiber zouden we een bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van kanker door:

 • ons te wapenen tegen verstoring van ons milieu;

 • onze voeding aan te passen;

 • psychologische trauma's te verwerken;

 • een andere relatie aan te gaan met ons lichaam.

De auteur spreekt niet alleen als arts en onderzoeker. Hij onthult dat hij zelf kanker heeft gehad en vertelt hoe hij de ziekte te lijf is gegaan.

Door dit heftige innerlijke avontuur met ons te delen hoopt David Servan-Schreiber dat hij iedereen, in welke omstandigheden dan ook, kan helpen om het geluk aan zijn of haar zijde te krijgen.
Bekijk hier het verhaal van
David Servan - Schreiber
:

//youtube.com/watch?v=2lwiQm5QaTs

boekinformatie:
320 pagina's 
ISBN: 9789021554914 
Uitvoering: Softcover 
Prijs: € 15,-
Om te bestellen klik hier


Bron; succesboeken.nl


Studie onthuld “ per ongeluk” chemotherapie als bedrog: tumoren groeien sneller na chemo!

Een team onderzoekers van Washington state hadden recent een geweldig "Oops!" moment toen ze per ongeluk de dodelijke waarheid over chemotherapie ontdekten terwijl ze onderzochten waarom prostaat kankercellen zo moeilijk te behandelen waren met de conventionele behandelmethoden. Ze kwamen tot de schokkende ontdekking dat chemotherapie helemaal geen kanker geneest, maar eerder de groei en verspreiding van de kankercellen in de hand werkt. Ze ontdekten dat de kankercellen veel moeilijker te doden waren wanneer ze al eens behandelt waren met chemotherapie!

Dit kun je de "smoking gun" noemen die, eens en voor altijd, bewijst dat de conventionele kankerindustrie een complete oplichting is. Niet alleen is chemotherapie, de standaard behandeling bij kanker op dit moment, een complete flop als we de statistieken bekijken, maar het is zelfs schadelijk voor patienten met kanker. Dit schokkende onderzoek, gepubliceerd in het blad Nature Medicine, is uiteraard genegeerd door de gevestigde wetenschappelijke orde. De publicatie onthulde in detail hoe door chemotherapie bij gezonde cellen een eiwit werd aangemaakt dat de kankercellen voedde en hen in de mogelijkheid stelde te woekeren en te overleven.

Volgens de studie stimuleert chemotherapie gezonde cellen tot het loslaten van WNT16B, een eiwit dat kankercellen helpt overleven en groeien. Verder beschadigt chemotherapie zo goed als zeker ook het DNA van gezonde cellen, een beschadiging op de lange termijn die doorwerkt lang nadat de chemotherapie is gestopt. Deze combinatie van vernietiging van gezonde cellen en promoting van kankercellen maakt chemotherapie eerder een kankerverwekkend protocol dan een behandeling tegen kanker! Dit feit zou onder de aandacht van iedereen die de diagnose kanker krijgt moeten worden gebracht.  

“Wanneer WNT16B door de gezonde cellen, onder invloed van chemotherapie, wordt afgegeven gaat het een interactie aan met de dichtsbijzijnde tumorcellen en activeert ze om te groeien, te infiltreren en, zeer belangrijk, te weerstaan aan de opvolgende therapie” aldus de studie co-auteur Peter Nelson van het “ Fred Hutchinson Cancer Research Center” in Seattle Washington

over de bevindingen welke hij noemt "compleet onverwacht." Na hun ontdekking en observatie zei het hele onderzoeksteam: " onze resultaten geven aan dat de beschadigings - respons in gezonde naburige cellen direct gelinkt is aan een versnelde tumorgroei”.


Vermijden van Chemotherapie verhoogt uw overlevingskans volgens het research team.

Wat betekent dit voor al diegene die voornemens zijn een chemotherapie te ondergaan of nog overwegen welke weg ze moeten volgen: bedenk dat het gehele proces van chemotherapie wel eens compleet waardeloos zou kunnen zijn en erg schadelijk voor de kankerpatient. Iedereen die zoekt naar een echte behandeling zou een chemokuur moeten vermijden en oprecht zoeken naar een alternatieve route. Ga ook op zoek naar anti kanker voedingstoffen zoals sodium-bicarbonaat, geelwortel, hoge dosis vitamine C, vitamine D. Dit is maar een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden.

( Note van de vertaler: Doe je eigen research, er zijn meerdere mogelijkheden voor een behandeling dan alleen chemotherapie. Ga zelf op zoek en roep eventueel de hulp in van een natuurgeneeskundig orthomoleculair arts of therapeut. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lizzy, orthomoleculair therapeut, op telefoonnummer 0031(0)475 56 81 50)


"Alle manipulaties die worden gedaan aan tumors zullen de tumorcellen doen toenemen waardoor de metastasevorming gaat toenemen. Deze metastasen zijn de uiteindelijke oorzaak van het overlijden van de patient” zegt Dr. Raghu Kalluri, autheur van een gelijkaardige study die vorig jaar is gepubliseerd in de journal Cancer Cell. Deze specifieke studie ontdekte dat kanker medicijnen, die standaard worden voorgeschreven naast chemotherapie, tumors en metastasen veroorzaken..

Auteur: Jonathan Benson

Bron: naturalNews

Vertaling uit het Engels: Lizzy

 

Chemotherapie versnelt kanker.
Amerikaanse wetenschappers ontdekken dat chemotherapie kanker versnelt
Eigenlijk zou er bij iedere chemokuur de sticker 'GEVAAR: GIF' moeten worden geplakt. Vanwege de miljardenwinsten doet de kankerindustrie er alles aan veel effectievere en goedkopere medicijnen te onderdrukken. 

Amerikaanse wetenschappers hebben tot hun eigen verbazing het antwoord gevonden op de vraag waarom kankercellen in laboratoria zo makkelijk zijn te bestrijden, maar in het menselijk lichaam zo moeilijk zijn uit te roeien. De nog altijd breed toegepaste chemotherapie blijkt het DNA van gezonde cellen dermate te beschadigen, dat deze een proteïne afscheiden waardoor niet alleen de groei van de kankertumor versnelt, maar de patiënt ook resistent wordt gemaakt tegen verdere behandeling. Volgens Mike Adams van Natural News is chemotherapie dan ook bij slechts 1% tot 2% van alle kankerpatiënten effectief.

Chemotherapie zorgt ervoor dat gezonde cellen het proteïne WNT16B afscheiden. Dit wordt door kankercellen opgenomen, waardoor deze 'gaan groeien, andere gezonde cellen aantasten en vervolgens zelfs resistentie tegen verdere therapie veroorzaken,' aldus Peter Nelson van het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seatlle. De door de wetenschappers 'volkomen onverwacht' genoemde opzienbarende resultaten van het onderzoek, die in ieder geval van toepassing zijn op prostaatkanker, borstkanker en eierstokkanker, werden gepubliceerd in het gezaghebbende Nature Medicine.

'Kankercentra zijn gifcentra' 

Holistische en andere natuurgeneeskundigen beweren al jaren dat chemotherapie een schandalige medische fraude is dat het immuunsysteem van kankerpatiënten juist afbreekt in plaats van sterker maakt, zodat de kans dat de kanker terugkeert alleen maar wordt vergroot. 'Deze laatste onderzoeksresultaten bevestigen wat wij al jaren weten, namelijk dat chemotherapie plat gezegd vergif is,' concludeert Mike Adams van Natural News. 'Het is geen behandeling, het is geen medicijn, het voorkomt niets en het is geen geneesmiddel. Het is gif dat vrijwel geen enkele medicinale waarde heeft, met uitzondering voor misschien 1% of 2% van de kankergevallen.'

Het is nu bewezen dat de belangrijkste bijwerking van chemotherapie kanker is. 'Kankercentra zouden daarom de benaming 'gifcentra' moeten krijgen,' schrijft Adams. 'Ze vergiftigen patiënten met een giftige cocktail van chemicaliën waarvan de moderne wetenschap nu heeft aangetoond dat deze de groei van de kankertumor versnelt!' (1)

Kankerindustrie houdt goedkoop en effectief medicijn tegen 
Begin dit jaar haalden wetenschappelijke onderzoekers van de Universiteit in het Canadese Edmonton het nieuws met hun ontdekking dat er al jaren een veel effectiever medicijn bestaat tegen kanker, maar dat de toepassing hiervan door de machtige farmaceutische industrie -en via de door hen gecontroleerde medische autoriteiten- wordt geblokkeerd.

Het medicijn dichloroacetaat (DCA), dat wordt gebruikt bij bepaalde stofwisselingsziekten, heeft nauwelijks bijwerkingen en is volgens de onderzoekers een veel goedkoper, veiliger en vooral effectiever medicijn tegen kanker. Omdat de gevestigde kankerindustrie echter miljardenwinsten maakt met de bestaande peperdure -maar nauwelijks werkende- medicijnen en therapieën wordt het gebruik van DCA tegen kanker nog altijd tegengehouden, met over de hele wereld miljoenen onnodige sterfgevallen als gevolg.

Xander (1) Natural News
Bron: 
http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/08/amerikaanse-wetenschappers-ontdekken-dat-chemotherapie-kanker-versnelt

 

Natuurlijk geneesmiddel tegen kanker 10,000 X sterker dan chemo!

De zure Sop of vrucht van de Graviolaboom is een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger, 10.000 keer sterker dan Chemotherapie.

Waarom weten we dat niet ? Omdat grote farmaceutische bedrijven hun geld terug willen verdienen na veel te hebben geïnvesteerd in onderzoek in een poging een synthetische variant te produceren voor de verkoop.

Nu je dit weet ben je misschien in staat iemand te helpen die in een beroerde situatie verkeert door hem te vertellen van het bestaan van de vrucht van de Graviolaboom. Of je kunt de sap zelf drinken als preventie tegen kanker. De smaak is niet naar, eigenlijk heel natuurlijk en heeft uiteraard geen bijwerkingen. Mocht je ruimte in je tuin hebben plant er dan een. Andere delen van de boom zijn ook erg nuttig.
De eerstvolgende keer dat je om een sapje vraagt, vraag dan naar Sour Sop.

Guanábana, SourSop

Hoeveel mensen zijn er niet onnodig gestorven omdat de grote farmaceuten het bestaan van de boom hebben verzwegen uit puur winstbejag. Deze boom is laag en wordt in Brazilië Graviola genoemd, “guanábana” in het Spaans en in het Engels heeft het de weinig inspirerende naam van “SourSop”. De vrucht is erg groot en de lichtzure zoete witte pulp kun je gewoon met de hand eten maar gebruikelijker is het om er sap of sorbets van te maken. In eerste instantie staat de boom in de belangstelling om zijn kanker vernietigende werking maar de boom heeft ook een geneeskrachtige werking op andere ziektes. Deze plant heeft bewezen alle vormen van kanker te genezen. Naast kankerbestrijder bestrijkt Graviola een breed spectrum in het bestrijden van bacteriële en schimmelinfecties. Bestrijdt wormen en parasieten die het lichaam zijn binnengedrongen en is een uitstekend middel tegen depressies, stress en nervositeit. Als er één ding is dat het bestaansrecht van het Gezondheidswetenschapsinstituut rechtvaardigt dan is het wel het verhaal van de Graviolaboom.

Vernietigt alléén kwaadaardige cellen

De waarheid is verbazingwekkend simpel. Diep in het regenwoud van de Amazone groeit een boom die voor een medische revolutie kan zorgen op het gebied van kankerbestrijding. Alles wat jij en je arts dachten over kanker, de behandeling en de kans op overleven komt nu in een geheel ander perspectief te staan. De toekomst ziet er veel belovend uit. Onderzoek heeft uitgewezen dat kanker op een veilige en effectieve manier bestreden kan worden met het extract van deze wonderboom zonder de afschuwelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval en gewichtsverlies. Het beschermt je immuunsysteem en is een beschermer tegen dodelijke infecties. Tijdens de behandeling voel je je sterker en gezonder. Het geeft je energie een enorme impuls en verbetert je perspectieven op leven. De bron waar deze informatie vandaan komt is niet anders dan verbazingwekkend te noemen: Het komt van Amerika’s grootste farmaceut. Sinds de jaren ’70 is de vrucht in een twintigtal laboratoria onderzocht en de uitkomsten van die testen waren allesbehalve saai.

De testen van het extract wezen uit dat het:

 • Effectief kwaadaardige cellen van 12 soorten kanker vernietigde zoals darm, borst, long, prostaat en alvleesklier kanker.

 • Het extract bewees 10.000 keer sterker te zijn dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn die doorgaans bij het bestrijden van kanker wordt gebruik.

 • Wat echter meer is: Het extract van de Graviolaboom maakt alléén jacht op kwaadaardige cellen en laat de gezonde cellen met rust.

De verbazingwekkende anti-kanker eigenschappen van de Graviolaboom zijn intensief onderzocht, dus waarom hebben wij er dan nooit van gehoord? Diverse delen van de Graviolaboom zoals de schors, blaadjes, wortels, vrucht en zaden van de vrucht worden al eeuwen door medicijnmannen in het Amazonegebied gebruikt voor het behandelen van hartkwalen, astma, leveraandoeningen en artritis. Op basis van summier wetenschappelijk bewijs investeerde de grote farmaceut veel geld en stelde veel hulpmiddelen ter beschikking om de eigenschappen van de boom te testen. De resultaten schokte de onderzoekers. De Graviolaboom bewees een kankerdodende dynamo te zijn. En hier kwam het Graviola verhaal bijna tot een eind.

Farmaceutische industrie: Geen patent voor ons, geen medicijn voor jullie

Het bedrijf had nu een enorm probleem. Omdat de Graviolaboom een natuurlijk gewas is was het niet mogelijk om het onder de bestaande federale wetten te patenteren. Er was dus geen enkele mogelijkheid om geldelijk profijt te trekken uit de boom. Later is gebleken dat de farmaceut 7 jaar bezig is geweest om twee van de krachtigste anti-kanker componenten van de boom synthetisch na te maken. Wanneer het hun zou lukken om de krachtige stoffen te repliceren dan zou men het kunnen patenteren en het ten gelde maken. Helaas!. Ze knalde tegen een muur. De originele stoffen bleken niet na te maken. De geïnvesteerde miljoenen in het onderzoek konden niet worden terugverdiend. De droom om gigantische winsten te genereren vervloog en men legde het onderzoek onder in de la. Ze kozen ervoor om hun bevindingen en onderzoek niet te publiceren.

Gelukkig was er een onderzoeker van het Graviola’s onderzoeksteam die in gewetensnood kwam en die het misdadig vond dat er niets met de onderzoeksresultaten werd gedaan. Zijn baan riskerend nam hij contact op met een bedrijf die geneeskrachtige planten uit het Amazone gebied haalt en vertelde het hele verhaal van de graviola.

Resultaten onderzoek niet openbaar

Toen onderzoekers van het Gezondheidswetenschapsinstituut over het Graviola onderzoek werden geïnformeerd onderzochten ze meteen de onderzoeken op de kankerdodende boom. Het bewijs van de effectiviteit van de boom en de schokkende doofpot kwam snel en fel. Het Nationale Kanker Instituut deed voor het eerst in 1976 wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat van het onderzoek liet zien dat de bladeren en stengels effectief kwaadaardige cellen bestreden. Onweerlegbaar bewijs! De resultaten werden in een intern rapport gepubliceerd maar nimmer aan het publiek bekend gemaakt.

Geen bijwerkingen zoals misselijkheid en haaruitval

Sinds 1976 is Graviola in een twintigtal onafhankelijke laboratoria onderzocht en de uitkomsten waren steeds dezelfde: Graviola is een kankervernietiger. Echter initiatieven om een dubbel blind onderzoek te doen, gebruikelijk bij de mainstream artsen en onderzoekers, zijn nooit van de grond gekomen. Een onderzoek gepubliceerd in The Journal of Natural Products aan de hand van een onderzoek, uitgevoerd aan de Katholieke Universiteit van Zuid-Korea toonde aan dat een bestandsdeel uit de Graviolaboom met succes darmkankercellen vernietigde en dat het bestandsdeel 10.000 keer krachtiger was dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn. Het meest significante uit het onderzoek van KUZK was dat het bestandsdeel van de Graviola selectief te werk ging. Het vernietigde kwaadaardige cellen maar liet gezonde cellen met rust. Dit in tegenstelling tot de chemokuur die geen enkel onderscheid maakt tussen reproducerende cellen (zoals maag- en haarcellen) waardoor er afschuwelijke bijwerkingen optreden zoals misselijkheid en haarverlies. Recentelijk onderzoek aan de Purdue Universiteit heeft aangetoond dat de bladeren van de Graviolaboom effectief long, borst, prostaat en alvleesklier kankercellen vernietigen.

Na zeven jaar is het zwijgen dan eindelijk verbroken.

Bron: ZapLog.nl


 

Intraveneuze vitamine C toediening zinvol bij kanker en ontstekingen

Van IV (intraveneuze) vitamine C therapie is al meermalen klinisch bewezen dat het de levenskwaliteit van kankerpatiënten opmerkelijk kan verbeteren, maar een nieuw onderzoek toont voor de eerste keer aan dat het ook ontstekingen en tumormarkers kan verlagen bij prostaat en borstkankerpatiënten.. De wetenschap achter IV vitamine C als een kankertherapie gaat nu sneller dan ooit tevoren, met 6 klinische onderzoeken wereldwijd inclusief darm, prostaat, pancreas en andere soorten kanker..


Dubbele rol van IV vitamine C bij kanker:

Cytotoxicity en ontstekingen (inflammation)

In laboratorium studies is bewezen dat een hoge dosis vitamine C potentieel giftig is voor een verscheidenheid van kankercellen en dat het de cytotoxicity van sommige conventionele chemotherapieen kan verhogen. Dit is bewezen in dierproeven, waar IV vitamine C toediening de groei van lever, eierstok, pancreas en glioblastoma tumors verminderde bij een dosering die makkelijk bij mensen kan worden toegepast. Maar naast het direct vergiftigen van kankercellen is er een andere rol die vitamine C kan spelen bij de behandeling van kanker: vermindering van ontstekingen..

Recent onderzoek toont aan dat een hoger aantal ontstekingen bij kankerpatiënten samengaan met slechtere prognoses. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat een ontstekingsomgeving (infiltratie in leucocyten, pro-inflammatory cytokine opbouw, weefselveranderingen en angiogenese) een prima basis is voor de ontwikkeling van kanker.

Met dit in gedachten heeft een bekende kliniek in natuurlijke geneeskunde in de USA een onderzoek gedaan om de werking van IV vitamine C voor verlaging van ontstekingsmarkers en tumormarkers bij patiënten met prostaat, borst en andere kankers te testen. Dit onderzoek omvatte 45 patiënten tussen 47-85 jaar, met een gemiddelde leeftijd van 68 jaar. De behandeling bestond uit vitamine C infusen van 25 tot 50 gram tot drie maal per week. De gemiddelde follow up bij deze patiënten was 7.2 jaar (maximum van 18 jaar). Er moet worden vermeld dat de meeste patiënten voordien al waren behandeld met conventionele therapieën. Het totaal aantal gegeven infusen per patiënt was 1 tot 102.


Ontstekingsmarkers verminderden tot 76 procent bij kankerpatiënten.

De IV vitamine C therapie was succesvol in de vermindering van C Reactive Protein (CRP) levels in 76 procent van alle patiënten gedurende dit onderzoek. Dit is significant, omdat CRP een betrouwbare marker voor ontsteking is. Aan het eind van het onderzoek zag de gemiddelde patiënt, wiens CRP levels bij het begin van het onderzoek hoger waren dan normaal, de CRP levels tot 80 % dalen. Bovendien werden, voor een meer gedetailleerd beeld, de serum levels van pro-ontstekings cytokines gemeten bij 11 patiënten. Al deze 11 patitiënten gaven een grote verlaging in cytokines te zien na hun behandeling.

Enkele belangrijke conclusies naar aanleiding van het onderzoek:

 • De patiënten die meer behandelingen kregen hadden een betere respons.

 • De patiënten die de behandeling starten in een vroeger stadium van de ziekte hadden een beter resultaat in vergelijking tot diegene met meer agressieve, uitgezaaide vormen van kanker.

 • Tot slot, en misschien wel het meest belangrijke, de patiënten die een verlaging zagen in ontstekingsmarkers, zagen ook een verlaging in hun tumormarkers. Dit was expliciet het geval bij borst- en prostaatkanker.

Tumor markers significant lager voor prostaat- en borstkanker patiënten.

Het meest indrukwekkend aan dit onderzoek was de verlaging van de PSA levels in 77 % van de patiënten met prostaatkanker, en 73 % van de borstkanker patiënten zag een verlaging van hun CA27.29/CA15.3 (kanker antigen) en/of CEA (carcinoembryonic antigen) na hun behandeling.

Dit onderzoek geeft een krachtig bewijs van de voordelen van IV vitamine C therapie bij kanker. Een therapie die geen noemenswaardige bijwerkingen heeft, een goed wetenschappelijk onderbouwd veiligheidsprofiel heeft en dat vele malen goedkoper is dan de conventionele behandelingen.


Voor meer informatie, de laatste link hieronder verwijst naar de kliniek waar het onderzoek is uitgevoerd.

Bronnen voor dit artikel:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22963460
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17297243
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22021693
http://www.clinicaltrials.gov
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18678913
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19246295
http://www.naturalnews.com/034663_IV_vitamin_c_cancer_treatment.html
http://www.riordanclinic.org/

Auteur: Ethan Evers - PhD in Applied Science.
Ethan Evers is ook de auteur van de award-winning medical thriller “The Eden Prescription,”.

The Eden Prescription is verkrijgbaar bij amazon: www.amazon.com/Eden-Prescription-cancer-what-think/dp/1439276552/
For breaking news and research updates on natural medicine for cancer, see Ethan’s Facebook Page:
www.facebook.com/pages/The-Eden-Prescription/130965870291786
For more information:
www.edenprescription.com
Origineel artikel: www.naturalnews.com

Vertaling: Lizzy Turelinckx

 

Over kankercellen en alternatieve middelen in de strijd tegen kanker!

1. Kankercellen zijn niet te zien in de standaard testen totdat zij zich hebben vermenigvuldigd tot een paar miljard. Wanneer artsen kankerpatiënten vertellen dat er, na de behandeling, geen kankercellen meer in hun lichaam te vinden zijn, betekent het niets anders dan dat de tests niet in staat zijn kankercellen op te sporen omdat ze een detecteerbare niveau niet hebben bereikt.

 

2. Kankercellen ontwikkelen zich tussen de 6, tot meer dan 10 keer in een mensenleven.

 

3. Wanneer het immuunsysteem sterk is worden de kankercellen vernietigd, waardoor vermenigvuldiging en de vorming van tumoren voorkomen wordt.

 

4. Wanneer een persoon kanker heeft is dit een indicatie dat die persoon meerdere voedingstekorten heeft. Deze kunnen het gevolg zijn van genetische, milieu, voeding en leefstijlfactoren.

 

5. Om deze meervoudige voedingstekorten te voorkomen door een verandering van de eetgewoonten en het toedienen van supplementen om het immuunsysteem versterken kan de ontwikkeling van tumoren worden voorkomen.

 

6. Chemotherapie is het vergiftigen en vernietigen van snelgroeiende kankercellen. Maar dit vernietigt ook de snelgroeiende gezonde cellen in het beenmerg, maag/darmkanaal, enz., en kan leiden tot schade aan organen, zoals lever, nieren, hart, longen, enz.

 

7. Bestralingen die kankercellen vernietigen zullen ook gezonde cellen, weefsels en organen verbranden en littekens en schade veroorzaken.

 

8. Initiële behandeling met chemotherapie en bestraling kunnen de grootte van een tumor reduceren. Maar langdurig gebruik van chemotherapie en bestraling heeft niet tot gevolg dat er meer tumoren worden vernietigd.

 

9. Wanneer het lichaam te veel last heeft van giftige chemotherapie en bestraling wordt het immuunsysteem ernstig verzwakt of vernietigd, dus kan de persoon uiteindelijk bezwijken aan verschillende soorten infecties en complicaties.

 

10. Chemotherapie en bestraling kunnen kankercellen laten muteren waardoor deze resistent worden en moeilijk te vernietigen zijn. Chirurgie kan ook kankercellen verspreiden naar andere plekken.

 

11. Een doeltreffende manier om kanker te bestrijden is het verhongeren van de kankercellen door het vermijden van voedsel dat zij nodig hebben om zich te vermenigvuldigen.

 

12. Het is noodzakelijk dat de aanvoer van Kankerverwekkende stoffen via lucht, water, bodem, voeding en producten STOPT !!!

 

13. Vleeseiwit is moeilijk te verteren en vergt veel van de spijsverteringsenzymen. Onverteerd vlees die in de darmen wordt verteerd en een onaangename geur afgeeft leidt tot meer giftige afvalstoffen in het lichaam.

14. Kankercelwanden hebben een stevige eiwitbekleding. Door af te zien van of minder vlees te eten worden meer enzymen vrijgemaakt om de eiwitwanden van kankercellen aan te vallen waardoor de kankercellen worden vernietigd.

 

15. Sommige supplementen zijn bouwers van het immuunsysteem (IP6, Flor-essence, Essiac, antioxidanten, vitamines, mineralen, EFAS etc.), waardoor de eigen killercellen van het lichaam beter in staat zijn de kankercellen vernietigen. Andere supplementen zoals bijvoorbeeld vitamine E en Salvestrolen staan erom bekend dat ze kunnen bijdragen aan apoptose of geprogrammeerde celdood, de normale methode van het lichaam om beschadigde, ongewenste of overbodige cellen te verwijderen.

 

16. Kanker is een ziekte van lichaam en psyche. Een proactieve en positieve instelling zal helpen om de kanker te overwinnen. Boosheid, verbittering en het niet kunnen vergeven brengt het lichaam in een stressvolle en zure omgeving. Leer een liefdevolle en vergevingsgezinde geest te krijgen. Leer om te ontspannen en te genieten van het leven.

 

17. Kankercellen kunnen niet gedijen in een zuurstofrijk milieu. Beoefen een dagelijkse en diepe ademhaling dat helpt om meer zuurstof naar het cellulaire niveau te brengen. Zuurstoftherapie is een ander middel dat gebruikt wordt om kankercellen te vernietigen

 

Wat hebben kankercellen nodig om te overleven?

 • Suiker is een voedingsmiddel voor kanker. Door geen suiker meer te gebruiken wordt een belangrijk voedingsmiddel voor kankercellen afgesneden. Suikervervangende stoffen zoals NutraSweet, Equal, Spoonful, etc die gemaakt worden met Aspartaam zijn schadelijk. Een beter natuurlijke substituut zou Manuka-honing of Stevia zijn, maar alleen in zeer kleine hoeveelheden. Aan keukenzout is een chemische stof toegevoegd om het wit te kleuren en het is chemisch bewerkt. Een gezond alternatief is keltisch zeezout. ( zie ook artikel “Keltisch zeezout”)

 • Melk laat het lichaam slijm produceren, vooral in het maag/darmkanaal. Kanker gedijt op slijm. Door het weglaten van melk en het te vervangen door geëvaporeerde sojamelk, worden kankercellen uitgehongerd.

 • Kankercellen gedijen in een zuur milieu. Een op vlees gebaseerde voeding is zuur en het is beter om vis te eten, of een beetje kip dan rundvlees of varkensvlees. Vlees bevat ook dierlijke antibiotica, groeihormonen en parasieten, die allemaal schadelijk zijn, vooral voor mensen met kanker.

 • Een dieet van 80% vers fruit en sap, hele granen, zaden, noten en een beetje fruit helpen het lichaam in een alkalische milieu. Ongeveer 20% kan bestaan uit gekookt voedsel inclusief bonen. Verse groentesappen voorzien in enzymen die gemakkelijk opgenomen kunnen worden en die binnen 15 minuten het cellulaire niveau voeden en de groei van gezonde cellen versterken. Om levende enzymen te verkrijgen voor het bouwen van gezonde cellen probeer dan verse groentesappen te drinken (de meeste groenten en taugé) en eet wat rauwe groenten 2 of 3 keer per dag. Enzymen worden vernietigd bij een temperatuur van 104 ° F 40 graden C).

 • Vermijd koffie, thee en chocolade, die hebben een hoog cafeïnegehalte. Groene thee is een beter alternatief en heeft kankerbestrijdende eigenschappen. Het beste kun je gezuiverd, of gefilterd water drinken om bekende toxische stoffen en zware metalen in leidingwater te vermijden. Gedestilleerd water is zuur,dus vermijden.

kanker "doodsoorzaak No 1"

Ondanks de honderden miljoenen euro's die jaarlijks worden besteed aan onderzoek en de strijd tegen kanker is uit recente sterfte statistieken gebleken dat kanker meer dan ooit doodsoorzaak nr1 is in Nederland en België. 1 op 3 mensen krijgt tegenwoordig kanker en dit cijfer gaat nog steeds explosief omhoog. In België & Nederland sterft gemiddeld iedere 15 minuten iemand aan kanker. Ook bij kinderen tussen 2 en 12 jaar is kanker "doodsoorzaak No 1 geworden"!!!


Uit de analyse van Egyptische mummies blijkt dat kanker een door de mens veroorzaakte ziekte is

Wetenschappers aan de universiteit van Manchester onderzochten een duizendtal mummies uit het Oude Egypte en Zuid-Amerika en concludeerden dat kanker in de oudheid haast niet voorkwam, terwijl de ziekte nu de oorzaak is van één op drie sterfgevallen. Ook in oude medische teksten wordt zelden over kanker gesproken. De resultaten van dit onderzoek verschenen in het gezaghebbende wetenschappelijke tijdschrift Nature Reviews Cancer.  Een nieuw onderzoek hieromtrent is bijna afgerond en zal de betreffende feiten nogmaals ondersteunen en bevestigen

 

Overheidsbezuinigingen

Indien men de aanvoer van kankerverwekkende stoffen stopt en de juiste voeding gebruikt, blijkt dat kanker in de meeste gevallen volledig kan verdwijnen of worden verminderd. De mogelijkheden om kanker te behandelen met niet traditionele methodes (natuurproducten) zoals Flaraxin – MMS – LDN – Cantron - Salvestrolen en aangepaste gezonde voeding zijn zeer efficiënt en veel goedkoper dan de traditionele methodes (zoals Chemo). Hier is een taak weggelegd voor de overheid, die kan hierdoor miljoenen Euro’s besparen, wat in een tijd van grote overheidsbezuinigingen met open armen zou moeten worden ontvangen. Het is jammer dat in de praktijk de overheden hier geen oren naar hebben, integendeel, meestal wegen de belangen van de farmaceutische en voedingsindustrie zwaarder dan de gezondheid van de burger, met alle gevolgen vandien.

 

Geneeskrachtige kruiden illegaal?

Geluiden dat kruiden verdwijnen per april 2011

In de markt gaan geluiden op dat kruidenpreparaten vanaf april 2011 niet meer zouden zijn toegestaan. Het bericht gaat over kruiden die als kruidengeneesmiddel worden verkocht. Deze worden gereguleerd binnen de Geneesmiddelenwetgeving en net als voor geneesmiddelen is voor kruidengeneesmiddelen autorisatie verplicht. Traditionele kruidengeneesmiddelen die al voor de inwerkingtreding van de wet in 2004 op de markt waren moeten per april 2011 aan de wet voldoen. Vanaf april 2011 mogen alleen geautoriseerde kruidengeneesmiddelen nog op de markt zijn. In Nederland verzorgt het CBG de registratie van kruidengeneesmiddelen. Voor kruiden die als voedingssupplement worden verkocht is dit niet van toepassing, deze kunnen gewoon als voedingssupplement op de markt blijven.

De Europese richtlijnen voor traditionele producten van geneeskrachtige kruiden is begonnen met regels op te stellen en het gebruik van kruidenproducten te reguleren. Deze richtlijnen vereisen dat kruidengeneesmiddelen dezelfde procedure volgen als de farmaceutische producten. Te pas en te onpas vaardigt de EU vanuit Brussel beperkende Richtlijnen af

 

De voedingssupplementen wetgeving in de Europese Unie?

De voorstanders van deze richtlijn zeggen dat het over de bescherming van de consument gaat. Bescherming tegen al die gevaarlijke vitaminen en mineralensupplementen, plantenextracten en antioxidanten die zo gevaarlijk zijn voor mensen. Ze zeggen; “ Wij zorgen voor uw veiligheid”. Het is een poging om vitaminevrijheid te beknotten en de voorstanders van natuurproducten als criminelen af te schilderen. Producten die in feite chronische ziekten kunnen voorkomen en zelfs behandelen!

Laten we eens kijken wat ze proberen te verbannen, onder andere tocotrienols, wat verschillende vormen van vitamine E zijn. Dit zijn natuurlijke vormen van antioxidanten die gevonden worden in de plantenwereld. U kunt ze vinden in granen, noten en zaden van diverse planten. Waarom zouden ze deze ingrediënten willen verbieden en het tot een misdaad verheffen als men dit wil gaan gebruiken of verkopen?


Gelukkig gaan steeds meer mensen beseffen hoe eenvoudig deze plantenextracten chronische ziekten zoals kanker kunnen voorkomen indien we niet op grootschalige wijze vergiftigd werden door onze huidige voeding! Mensen realiseren zich meer en meer dat medicijnen in veel gevallen zelfs dodelijk zijn waar vitaminen en mineralen uw leven kunnen redden.

Medicinale kruiden, vitaminesupplementen en mineralensuppletie zouden er voor zorgen dat de farmaceutische industrie van de een op de andere dag zijn grootste bestaansrecht zou verliezen!

De farmaceutische bedrijven proberen planten te vinden met medicinale werkingen en hiermee de antwoorden te vinden op gezondheidsproblemen. Ze stelen als het ware de geheimen van de natuur om deze ingrediënten chemisch na te bootsen en vervolgens de natuurlijke oplossing te verzwijgen of, zoals nu, zelfs proberen te verbieden.

Deze chemische samenstellingen onderdrukken de symptomen en veroorzaken meestal bijwerkingen waar uw arts vervolgens weer nieuwe medicijnen voor voorschrijft, enz...

Maar...ze kunnen eenvoudigweg niet voorkomen dat meer en meer mensen toegang krijgen tot waardevolle informatie om gezond te blijven. Ze hebben dit geprobeerd (en nog) , plan B is om vele natuurlijke voedingsstoffen op een verboden lijst te plaatsen via de nieuwe Europese voedingssupplementen richtlijn waar we nu tegen protesteren.

Laten we eens aannemen dat ze slagen in het verbannen van deze natuurlijke voedingsstoffen. Het zou dan bijvoorbeeld illegaal zijn om vitamine C in een hogere dosering dan 50 mg of verschillende mineralen te verkopen zoals vanadium of boron, en wat zou de volgende stap zijn? En dat terwijl drugs legaal en massaal worden uitgedeeld aan onze kinderen in de vorm van Ritalin!

 

Kunt u het zich voorstellen dat men verder natuurlijke produkten blijft onderdrukken zoals Flaraxin – Salvestrolen - Cantron en andere natuurlijk werkzame stoffen, dat is toch absoluut misdadig zult u zeggen. Onze overheden hebben de plicht om de ware oorzaken van het ontstaan van kanker door chemische stoffen, pesticiden, ongezonde en genetisch gemanipuleerde voeding, medicijnen enz.bloot te leggen en aan hun burgers te vertellen,om vervolgens samen een oplossing te vinden. Deze instanties horen de burger te vertegenwoordigen, te dienen en in hun belang te handelen, zij horen een onafhankelijk onderzoek in te stellen naar deze veilige en natuurlijke producten, een onderzoek waar alle burgers onbeperkt vrij toegang tot hebben en waar verschillende onafhankelijke partijen aan deelnemen.

 

Een farmaceutisch bedrijf kan zijn aandeelhouderswaarde alleen maar vergroten door meer medicijnen te verkopen maar dat is in strijd met de werking van die medicijnen. Want met werkende medicijnen raak je je klanten kwijt: gezonde mensen hebben geen medicijnen nodig. Beter maken is dus niet de bedoeling, ook al moet daarvoor een onwerkzaam medicijn worden verkocht. De markt wordt tegenwoordig dan ook overspoeld met medicijnen die niet werken of meer ongewenste bijwerkingen hebben dan gewenste werking, zoals voormalig wetenschapper Dr John (Rengen) Virapen,2,3,4  ,die na 35 jaar in dienst te zijn geweest van de farmaceutische industrie (Eli Lilly), ontslag heeft genomen om het publiek te waarschuwen over de gevaarlijke motieven en kwade praktijken van de farmaceutische industrie en psychiatrische medicijnen.


Er zijn een groot aantal natuurlijke voedingsstoffen die niet alleen chronische ziekten voorkomen maar ook kunnen omkeren. Vele ziekten worden dan ook gedrag ziekten genoemd. Ze zouden eenvoudig te voorkomen zijn als mensen hun gedrag zouden veranderen of toegang hadden tot de juiste kennis en informatie. Dit alles klinkt waarschijlijk allemaal erg verwarrend voor diegenen die een onbegrensd vertrouwen hebben in overheidsinstanties en de farmaceutische en – voedingsindustrie.

Dat gezonde natuurlijke voeding en geconcentreerde voedingsingrediënten verboden kunnen worden is voor die mensen geen punt van aandacht, maar voor diegene onder ons die zich wel bewust zijn van wat er zich afspeeld achter de schermen is dit onaanvaardbaar, het is een aantasting van onze vrijheid en vrije keuze en daarom belangrijk om je ervoor in te zetten.

 

De voedingssupplementen richtlijn in Europa en de FDA inspanningen in Amerika om natuurlijke stoffen te verbannen hebben tot doel om voeding als slecht aan te merken en onnatuurlijke medicijnen als goed en gezond. Het idee alleen al dat er over deze zaken gesproken kan worden en dat ze daar mee weg komen? Ondanks de bewezen gevaren van vele medicijnen krijgen deze nog steeds het keurmerk “Goedgekeurd door de FDA” en de ongezonde voeding krijgt in Nederland het logo “Kies bewust”.

Ongelooflijk....maar waar`!


Flaraxin

Aangezien ik (Lizzy, gediplomeerd natuurgeneeskundig orthomoleculair therapeut) van mening ben dat ieder mens het recht heeft om zijn eigen keuzes te maken als hij of zij een ernstige ziekte krijgt en bij bijvoorbeeld kanker alleen een weloverwogen eigen keuze kan worden gemaakt als men op de hoogte is van alle feiten, conventioneel of alternatief, plaats ik hieronder ook het artikel over Flaraxin. Het is niet bedoeld als promotie voor het product, maar louter ter informatie, zodat het kan helpen in de besluitvorming in geval van kanker. Overweeg zelf wat voor jou het meest geschikt is, waar je een goed gevoel bij hebt. Er zijn verschillende behandelingen of combinaties mogelijk op een natuurlijke manier zoals: voeding – vitaminen – MMS – Salvestrolen – LDN – Cantron – Flaraxin enz. Laat je voorlichten, vraag informatie en maak een, voor jou goedvoelende en weloverwogen keuze. Indien je na het lezen van dit artikel behoefte hebt aan meer info kun je me bellen op nummer 0031475 56 81 50.

Hieronder het artikel over Flaraxin:

 

Flaraxin is een van de krachtigste natuurgeneesmiddelen om kanker te bestrijden...

FLARAXIN is in 90% van de oncologische aandoeningen effectief, het is een oplossing van plantaardige oorsprong, een niet-giftig anti-tumoraal phytopreparaat, interferonogeen, het stimuleert de tumor necrosefactor en vernietigt het tumorale weefsel. Het is een immuunmodelator en antioxidant, voorkomt metastases en is recidief.  Het meest effectief is FLARAXIN in het geval van een kleine tumor. Als vitale organen zoals lever en nieren het product niet vernietigen kan een complete respons van de tumor worden bereikt. Het geeft geen bijwerkingen, tenzij de patiënt een allergie voor jodium heeft.In dat geval kan een complete respons (CR of verlaging) van de tumor worden bereikt. Het proces van deze behandeling laat geen schadelijke stoffen in het leefmilieu van andere aardbewoners achter, hetgeen een preventieve werking heeft op hun gezondheid en ook daarop wereldwijd miljarden euro’s aan milieu en gezondheidsschade worden bespaard. Deze natuurproducten vertonen weinig tot geen bijwerkingen wat de lijdensweg van de patiënt intensief verkleind en de ziekte veel menselijker maakt..NCF( No Cancer Foundation) staat niet enkel achter Flaraxin maar is ook overtuigd van de posietieve invloed op het doden van kankercellen m.b.t andere middelen zoals DCA of Laetrile of Sodium bicarbonate en andere .

 

Waarom staat No Cancer Foundation achter Stccc Phoenix en Flaraxin.

Flaraxin is een oplossing van plantaardige oorsprong die in 90% van de oncologische aandoeningen effectief is. Flaraxin is verbonden aan het SCIENTIFIC & TREATMENT CENTER FOR CANCER CURING PHOENIX in Oekraïne ( licentie van het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid Seria АБ № 299302). Tot op heden worden patiënten met succes behandeld.

Het klinische onderzoek van het preparaat "Flaraxin" werd uitgevoerd in het Kiev medisch instituut op de afdeling oncologie in de periode vanaf september 1990 tot januari 1991. In de periode van december 1992 tot oktober 1993 door chirurg oncoloog Kulik Ivan Anisimovich en zijn team in Kiev Oncologie SRI onder het oncologische proces in het stadium van verwaarlozing en verlatenheid bij patiënten met melanoblastoma. De 3 noodzakelijke klinische onderzoeken zijn uitgevoerd met zeer goede resultaten.

 

Betrokken artsen en Wetenschappers

 

- Serbina Anatoly Gavrilovich (Doctor of Pharmaceutical Sciences, Professor) +38 (057) 265-68-29

- Egorov Ivan Artemovich (Scientist, teacher, doctor of pharmacy, Professor) +38 (057) 267-88-52

- Rossikhin Vasily V.(Doctor. med. Sciences, Professor of Urology) +38 (057) 26-20-34

- Michail Kolychev (Director Stccc Phoenix Medical Center) +38 (067) 576 0988
- Helena Oleynik (
Dokter oncoloog) +38 (098) 480 5900

- Parshin Tatiana N. (Dokter van de hoogste categorie) +38 (067) 571 7764
- Shchukin Galina Vitalievna (
Hoofd. TSMBFD Laboratorium) +38 (067) 571 7764

 

v.z.w: No Cancer Foundation

E-mail: nocancerfoundation@gmail.com 

Website: www.nocancerfoundation.org

 

Hier een filmpje over MMS:

//youtube.com/watch?v=YICEPrLyLfA


Meer lezen over dit onderwerp:

Kanker alternatief

Gevreesde ziekte

Borstkanker

Mammografie

Kanker en vitamine C

Kanker en selenium

Kanker en vitamine E

Cijfers chemotherapie

Artsen over chemo

Definitie van kanker moet worden herzien

 Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com