Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Hartinsufficiëntie

Bij hartinsufficiëntie of hartzwakte is het hart niet meer in staat om voldoende bloed rond te pompen voor een gezonde stofwisseling. Hierdoor ontstaat ondervoeding van zuurstof en voedingstoffen met als resultaat kortademigheid, oedeem en vermoeidheid. Het hart is het meest actieve mechanische orgaan van ons lichaam, dat dagelijks duizenden liters bloed door ons lichaam naar de lichaamscellen pompt. Hiervoor is een grote dosis bio-energie nodig. Een chronisch gebrek aan vitale celstoffen beperkt de productie van bio-energie en kan tot een verzwakking van de hartspier leiden.
Binnen de reguliere gezondheidszorg zijn de oorzaken van hartzwakte nauwelijks bekend, en dus is er geen specifieke therapie beschikbaar. En dat terwijl er wereldwijd vele miljoenen mensen lijden aan hartzwakte.

Door een team van onafhankelijke wetenschappers, en in samenwerking met artsen en natuurgeneeskundigen zijn observatiestudies uitgevoerd bij patiënten met hartzwakte. Deze patiënten gebruikten dagelijks hooggedoseerde vitaminen en andere micronutriënten. Tegelijkertijd bleven ze de medicijnen van hun arts gebruiken. Het onderzoek duurde 6 maanden met 10 deelnemers in de leeftijd van 41 tot 68 jaar. Na afloop van het onderzoek was de ernst van de hartzwakte als volgt verbeterd: bij 50% van de patiënten traden bij normale lichamelijke inspanningen geen klachten meer op. 20% van de deelnemers bemerkte slechts lichte beperkingen bij lichamelijke belasting. 2 deelnemers namen de vitaminen niet of onregelmatig en bij deze patiënten trad geen verbetering van de klachten op.

Door de voorziening van speciale vitale celstoffen aan spiercellen kan het lichaam beschikken over bestanddelen die het voor de optimale energieproductie en de optimale voeding van de hartspier nodig heeft. Voedingstoffen zoals Carnitine, Co-Enzym Q10, Taurine, Vitamine C en B leveren belangrijke bio-energie aan de hartspieren en verbeteren de pompfunctie van het hart. Bij personen met verhoogde hartzwakte moet de opbouw met vitale celstoffen geleidelijk gebeuren, zodat de hartspiercellen kunnen wennen aan de optimale voeding van bio-energie.

Meer info over hartinsufficiëntie? Stel uw vraag hier!  

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com