Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

Overvloed aan onzinnige EU regelgeving

Een artikeltje over de verzameling domme regelgeving van de Europese Commissie.


Uiteraard was de aanval op uw groentetuin en de grotere tuinders al in beeld gebracht, de aanval op uw privacy is ook onder de aandacht gebracht en de aanval op uw spaargeld is genoegzaam bekend, de aanval op soevereiniteit (zelfbeschikkingsrecht is benoemd gister, waar recentelijk ook al geconcludeerd werd dat de EU in een psychologische oorlogsvoering is geraakt met haar burger.


De EU is dus duidelijk in de aanval op de burgers, de burger wordt de mond gesnoerd en het wantrouwen van de burgers ten opzichte van de EU bereikt dagelijks nieuwe records, de eurocraten zijn hun volk en masse kwijtgeraakt.

De EU is in de aanval op de persvrijheid, het wordt weggewerkt door Neelie en co zoals verteld, u mag geen niet - waterbesparende douchekoppen meer kopen binnenkort, de EU is in de aanval op zelfgemaakte jam verkoop in eerder gebruikte jam potjes, de aanval op de gloeilamp, u mag geen gloeilamp meer aanzetten – de gloeilamp is in Europa letterlijk in het “illegale circuit” terecht gekomen, zoals één dwarse gloeilamp verkoper recentelijk vertelde.


U heeft geen inspraak in Europese wetgevingen (immers geen inspraak in de EC, en zij bepalen als enige de wetsvoorstellen in de EU), de EU bepaalt hoe hard uw muziek aan staat op uw MP3 speler, niet downloaden, geen niet – gestroomlijnde vrachtwagens meer, u mag geen YouTube filmpje meer tonen op uw blog zonder een licentie aan te schaffen, de EU vergroot keer op keer de auteursrechtendictatuur steeds verder ook middels handelsverdragen, de EU verbiedt natuurlijke voedingssupplementen - u mag zelfs niet meer zeggen dat vitaminen ergens goed voor zijn als u het ook wil verkopen, dat kost u 30.000 euro boete.


De alternatieve geneeskunde kreeg ineens 21% btw opgelegd – waar de Big Pharma pillen-drukkers dat niet hoeven te berekenen. Aspartaam is in Europa gezond verklaard en Frankenvlees wordt door de EU gepromoot, zelfs het Monsanto bedrijfsmodel wordt EU wet. We hebben (nagenoeg) geen inspraak meer in de Nederlandse begroting – die is overgedragen aan de Europese Commissie, we mogen onze eigen banken niet meer reguleren – dat is nu een uitsluitende taak van de ECB geworden.


U mag geen seksueel getint materiaal meer kijken met uw partner in een poging van de EU ook uw slaapkamer te reguleren. De EU is in de aanval op uw drinkwater, en wil uw drinkwater gaan verpatsen aan misdragende multinationals als Nestlé, de EU wil uw surfgedrag en e-mails afluisteren, de EU wil uw koelkast en uw boiler op afstand uit kunnen zetten. De EU wil u op gif gegroeid genetisch gemanipuleerd eten verplichten – er is immers een verbod op een GMO – verbod van kracht in de EU, in combinatie met de recente implementatie van de zadenwetgeving…


Nederland is zeggenschap over haar eigen schatkist kwijt geraakt met het ESM, inspraak van burgers wordt gelimiteerd, de kleine partijen in het Europese Parlement zijn verdreven, wetgevingsvrijheid van lidstaten worden beperkt (ook gister besproken over Hongarije), de EU in de aanval op de 30 mensenrechten, er is een adjudant van het EU-regime aangewezen (de EU- spion) die Den Haag heeft geïnfiltreerd om te controleren dat we ons wel aan de dictaten van de Europese Commissie houden. De EU draait volledig door.

En dit is slechts wat we rapporteerden afgelopen half jaar, en het is nog niet eens een uitputtende lijst van onderwerpen waarop de EU de aanval heeft ingezet.

Wat zijn ze dus goed hè, die ongekozen Europese Commissarissen!

Lang Leve Europa!


De hierboven vermelde pareltjes nog eens samengevat:

het gloeilamp verbod (de spaarlamp is giftig en onhandig chemisch afval, lastig te dimmen. En wat is er mis met de koper laten kiezen? Philips profiteerde uiteraard wel!).

Het jampot verbod.

Het niet-waterbesparende douchekop verbod.

Het niet – gestroomlijnde vrachtwagen verbod.

Het maximum volume van je mp3 speler.

Het verbod op voedingssupplementen.

De koelkast en boiler op afstand uitzetten regelgeving.

Het verbod op het GMO – verbod, etc., etc.


Eindeloos veel voorbeelden van onnodige en onzinnige EU-regelgeving

De EU reikt ook tot in uw WC. Ja, ook uw WC wordt gereguleerd door de Europese Commissie. Het verbod voor hoge hakken bij kappers. Het ladder verbod. De olie kannetjes uiteraard. De macht van de EU reikt ook tot ver in je keuken, zelfs tot in je koffie: Uw koffiezetapparaat thuis is nu ook al gereguleerd door de EU. Er was uiteraard een verbod op kromme komkommers. Maar ook het groente tuintje in je achtertuin moet eraan geloven. Calorievermelding bij fastfood in de snackbar. Ze dicteren welke bloemen u mag kopen bij de bloemist. Het verbod op de chocolade sigaret. De minimum leeftijd voor ballonnen dan. Ook je stofzuiger is onderhevig. De EU-richtlijn die iedereen een slimme energie meter gaat opdringen die je privacy volledig annuleert. De ongekozen EU – ambtenarij reikt zelfs tot in uw slaapkamer!


Ooit een symbool van vrijheid, de auto…

De EU en je auto, oh, de EU heeft snode plannen voor je auto: het verplichte eCall alwetende en alles – communicerende chipje van het spionnenkastje. En uiteraard ook nog de spy – chips in het kenteken. Maar ook de EU-snelheidsbegrenzer die in je auto geplaatst gaat worden, en uiteraard de op afstand bedienbare noodstop. De auto is door de EU duidelijk niet meer een symbool van vrijheid. Al die bemoeienis is killing.


Maar kritiek is verboden

Maar boven alles, kritiek is verboden: Heeft u mogelijk kritische vragen over de EU? Dan bent u een gevaarlijke populist. Europa is tegen populisme. We moeten allen het populisme vrezen. Populisme is zelfs een aanval tegen de democratie! Geef niet toe aan de populisten! Het moet bestreden worden met o.a. Een propaganda-offensief.

EU-kritiek is zelfs godslastering, zo probeerde een EU-ambtenaar te argumenteren voor de rechter. Politieke partijen in het Europarlement kunnen boetes opgelegd krijgen als ze kritiek hebben. De EU-rekenkamer wordt gemaand hun kritiek te matigen. Je krijgt zelfs een spreekverbod als je EU – kritisch bent. Een debat met eurosceptici moet uiteraard voorkomen worden als het even kan. En een verbod op kleine (kritische) partijen in het Europees parlement. Kritiek op de EU is gelijk aan antisemitisme en etnische intolerantie aldus diverse Europarlementariërs.


Het gaat maar door, al dit moois wordt uitgevoerd met uw belastinggeld. Wat zouden we rijk zijn als we de EU kwijt waren. We kunnen de kosten van de EU gewoon niet meer verantwoorden heden ten dage, laat staan de anti – democratische resultaten.


Pro – Europa, dus tegen de EU.


Bron:http://langleveeuropa.nl

 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com