Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

De criminele praktijken van banken!

Het komt niet vaak voor dat gewone burgers aangifte doen tegen een bank vanwege fraude, diefstal, oplichting en valsheid in geschrifte.

Een moedig gezin uit Assen kon niet langer leven met de misdadige praktijken van "hun" bank en stapte naar de politie.


Bijna allemaal zijn we opgegroeid in een wereld waarin we omringd zijn door banken. We weten eigenlijk niet beter of er staat er een op bijna iedere hoek van de straat. Die er is voor jou, waar je je spaargeld naartoe brengt en een waar je naartoe gaat als je een huis wilt kopen. 

Velen hadden zich tot niet zo lang geleden eigenlijk nooit afgevraagd hoe zo’n bank nu eigenlijk werkt. Inmiddels zijn er na alle commotie over banken wereldwijd, meer mensen wakker geworden die nu begrijpen dat een bank geld uit het niets creëert en hen daar vervolgens rente over rekent. 

Hoe doortrapt deze instellingen werkelijk zijn blijkt uit het verhaal van de familie Israël uit Assen. Een verhaal dat begint in november 2011. Zo schrijven zij ondermeer: 

"Het gezin Israël is gestopt met betalingen aan ING Bank N.V. Inzichten omtrent het verdienmodel en de werkwijzen van de bank leidden tot deze beslissing. Diepgaand onderzoek van het bronmateriaal – gedurende 7 maanden – leverden de volgende inzichten op: 

1). geld wordt gecreëerd uit niets.
 
2). creatie van een geldlening – in ons geval een hypotheek – geschiedt seq en alleen door het plaatsen van de handtekeningen van de lener(s). 

3). het geleende geld is ongedekt (97%), 3% wordt ondersteund door edelmetalen.

4). legaal geld is alleen goud en zilver, de Euro is een illegaal ruilmiddel zonder dat deze volgens bij wet is goedgekeurd, PIN transacties zijn eveneens ILLEGAAL. 

5). de hypotheek wordt opnieuw verkocht aan een andere bank (securisatie) voor de creatie van méér geld en de hypotheek wordt verzekerd tegen wanbetaling. Dit alles zonder toestemming van de contractpartij ‘lener’. Door deze kunstgrepen teneinde schijnbaar eindeloos geld te creëren, vindt er ook nog een eigendomsoverdracht aan de derde contractpartij plaats."

Het gezin confronteert de ING het jaar daarop met bovenstaande, maar de bank weigert op welke manier dan ook inhoudelijk te reageren.  Vanwege het uitblijven van een reactie met bevestiging of ontkenning van de beschuldigingen, besluit het gezin aangifte te doen. Dit heeft nog heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk wordt na veel druk te hebben uitgeoefend op de politie deze bereid gevonden om de volgende aangifte tegen de ING Bank op te nemen. 

"Tot op 1 maart 2013 maakte de ING GROEP NV zich SCHULDIG AAN de volgende FEITEN: 

FRAUDE:

Het onder valse voorwendselen verstrekken van een ‘hypothecaire geldlening’ ZONDER EIGEN VERMOGEN. 

DIEFSTAL:

door het berekenen en innen van 168% WOEKERRENTE. 

OPLICHTING:

Het creëren van een geldlening uit NIETS in combinatie met, 

VALSHEID IN GESCHRIFTE:

door het opzettelijk verzwijgen van de doorverkoop van de hypotheekakte aan een andere bank of investeerder (geldcreatie), het verzekeren tegen wanbetaling bij een andere bank (vereist contractoverdracht) en – door die eigendomsoverdracht aan een derde - , maken ALLE BETROKKEN BANKEN EN VERZEKERAARS zich schuldig maken aan contractbreuk. Allen onder de noemer securisatie."  
Het zal niemand verbazen dat het huis uiteindelijk door de bank is verkocht via een veiling en men alle registers heeft opengetrokken om het gezin op een achterbakse manier zo snel mogelijk het huis uit te krijgen. De bank gaat gewoon door met haar praktijken alsof er niets gebeurd is en dit is hoe de familie Israël zich nu voelt: 

"Het was onze doelstelling om het systeem bloot te leggen. Dat hebben we nu afgerond. Dat is gelukt. Van het begin tot het einde van dat begin; we hebben de rit helemaal uitgezeten. We hebben aangetoond dat dit de manier is hoe een groot deel van de maatschappij, zich on-te-recht samen-leving noemende, dagelijks handelt, denkt, kijkt en voelt: zonder mededogen. 

Volgens illegale regels die een kleine groep dienen en die zich aan deze praktijken schuldig maken. Deze mensen, deze betrokkenen, zijn dit mensen of robots? Geprogrammeerd om te doen wat ze doen omdat ze (zijn gaan) denken het te moeten. Vanuit overleving en angst. Zonder liefde of compassie voor een ander, want aan die vreemde kunnen ze een Euro verdienen. 

Nee, de liefde die de meeste mensen liefde noemen en zeggen dat ze daaruit handelen, is er één vanuit egoïsme. Alleen in hun eigen belang. Wij hebben serieus mededogen met een ieder die zich op deze manier door het leven beweegt. Ergens zal er verantwoording moeten worden afgelegd, ze zijn gewaarschuwd. Het leven draait écht ergens anders om. Daar zijn wij klaar voor. En nu ook klaar mee. 

De cirkel is rond. Het gaat een ieder goed, in LIEFDE, ZORG en COMPASSIE. Dat is wat we werkelijk nodig hebben". 

Tot zover de familie Israël. Voor wat zij gedaan hebben is moed nodig. Het corrupte systeem blootleggen en aanpakken, terwijl je weet dat je gezin daarvan het slachtoffer gaat worden. Daarom zou het heel mooi zijn als dit verhaal een vervolg zou krijgen. 

Nu zullen mogelijk niet veel mensen bereid zijn om dezelfde drastische stap te nemen die de familie Israëls heeft genomen. Stoppen met betalen terwijl je geen achterstand hebt en wel de middelen, is een stap die begrijpelijkerwijs niet gemakkelijk is. 

Al die mensen die toch al in de problemen zitten omdat ze hun hypotheek niet meer kunnen betalen en weten dat ze vroeg of laat “hun huis” kwijt zullen raken, kunnen wel de stap nemen om de bank aansprakelijk te stellen en aangifte doen bij de politie. 

Eén aangifte kunnen ze nog wel onder het tapijt vegen, het wordt een ander verhaal als het door het hele land aangiften zou regenen tegen banken en hun criminele praktijken. Dan is de lijdensweg van de familie Israël en hun moedige stap om ondanks alles vast te houden aan hun zuiverheid niet voor niets geweest. 


Link naar origineel artikel: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4985%3Ade-criminele-praktijken-van-banken&catid=15%3Afinancieel&Itemid=28


Link naar origineel artikel van de familie zelf: klik  http://www.ont-moeting.eu/wp-content/uploads/2013/05/En-zo-werken-ze....pdf

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com