Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

BASTA TEGEN RENTE.

Bankiers zijn de alchemisten van deze tijd.

Zij kunnen letterlijk uit het niets goud creëren.

Ze hebben alleen een beetje hulp van ons nodig bij hun spectaculaire tovertruc.


Wanneer een beetje inkt van onze handtekening wordt toegevoegd, voltrekt zich het spektakel. Op dat magische moment, beroeren zij met een paar vingervlugge bewegingen de toetsen van hun computer, tikken een getal in… en hóp; hét bestaat.


Ze beheersen deze hogere toverkunst met zowel kleine als grote bedragen. Zelfs miljarden worden op dezelfde toverachtige manier uit het niets gecreëerd. Al het geld van onze hypotheken bestond niet in deze werkelijke wereld, tot op het moment dat wij onze handtekening plaatsten.

Hoewel… het geld dat zij creëerden is eigenlijk geen echt geld. Wij zijn degenen die het écht maken. We tekenden namelijk een schuldbekentenis dat wij dertig jaar lang met bloed, zweet en tranen het fictieve geld reëel gingen maken. Wat betekent dat we eigenlijk in dienst komen van de bank. Want de hypotheekkosten zijn gemiddeld zo’n 30 a 50 % van ons loon. De helft van de tijd dat we werken, zijn we dus lijfeigenen van de bank die het niét bestaande geld dat we leenden, écht gaan maken.

En daar willen deze magiërs ook nog voor betaald worden. Niet door middel van een commissie, of een handvol dukaten… nee, ze willen rente. Dertig jaar lang rente. Dat betekent dat wanneer we een hypotheek afsluiten van 100.000 euro tegen 4 % rente, we in totaal 120.000 euro rente zullen betaald hebben…

Is dat geen miraculeuze beloning om slechts even een paar getallen in te tikken in een computer? Vindt u ook niet dat deze beloning een tikkeltje overdreven is?

Steun dan BASTA!
BASTA zegt nee tegen dit immorele principe van renteheffing en geldcreatie uit het niets. Op dit moment wordt er gewerkt aan een stevig onderbouwde dagvaarding voor o.a. de ING bank.
Er zal aangetoond worden, waarom me moeten stoppen met het betalen van rente, en hoe dit in één klap de economische crisis zal oplossen.


Met de argumenten die u ook kunt lezen in “De Prins van Filettino” van Geert Kimpen, en “Geld komt uit het niets” van Ad Broere.

Onrealistisch? In IJsland deden ze het. Daar kozen ze er niet voor om de banken te redden, maar om de mensen te redden. Alle hypotheekschulden werden kwijtgescholden tot 110 % van het hypotheekbedrag.
Het leidde er toe dat Ijsland al jaren uit de crisis is, en een begrotingsoverschot heeft.

Het is tijd om "Basta" te zeggen. In een tijd waarin onze leiders het niet meer weten, en miljarden stoppen in banken maar niet in mensen, zullen we ons eigen leiderschap moeten opnemen. We zullen het zelf moeten doen. Met elkaar. De schouders eronder.


Steun BASTA, zeg NEE tegen rente (op rente).

https://www.facebook.com/deBastaBeweging

 

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com