Home
Warriors For Health
Wie ben ik?
Gezondheidsnieuws
Onderzoeken
Food for Thought
Gezonde voeding
Medicinale Cannabis
Kruiden-Specerijen
Gezonde recepten
Natuurlijk mooi
Filmpjes
Ander nieuws
links
Fotoalbum
Disclaimer

75 Procent van de artsen weigert zélf Chemotherapie

Artsen dachten dat, als ze het bloed van een zieke persoon aftapten, het de “boosaardige” infectie of ziekte uit het lichaam zou zuiveren, maar alles wat het deed, was de zieke veel zwakker maken, niet in staat om te vechten tegen wat hun lichaam binnendrong, waardoor de patiënt zeer waarschijnlijk sneller de strijd voor het leven zou verliezen.

Onderzoek met behulp van enquêtes en vragenlijsten tonen verder aan, dat 3 van de 4 artsen en wetenschappers chemotherapie voor zichzelf zou weigeren, als gevolg van de verwoestende effecten op het hele lichaam en het immuunsysteem, en vanwege het extreem lage slagingspercentage. Daar komt bij dat slechts 2 tot 4 procent van alle vormen van kanker reageren op chemotherapie of hebben bewezen “het leven te verlengen.” Toch wordt het over de hele linie voorgeschreven voor ongeveer iedere vorm van kanker…

 

Artsen zouden zelfs familieleden niet toestaan…
Enquêtes zijn gedaan door talentvolle wetenschappers aan de McGill Cancer Center met 118 artsen, die allemaal kankerexperts zijn. Ze vroegen de artsen om zich voor te stellen dat ze kanker hadden en om uit te kiezen uit zes verschillende “experimentele” therapieën. Deze artsen weigerden niet alleen te kiezen voor chemo, maar ze zeiden ook dat ze niet zouden toestaan dat hun familieleden door het proces zouden gaan! Wat zegt dat over hun ware mening van deze archaïsche methode?

 

Diepgaand effect
Deze onderzoeken hebben een diepgaand effect op de algemene publieke opinie over chemo behandelingen in het grootste deel van de westerse samenleving, met name de Verenigde Staten, dat meer dan enig land in de wereld deze behandeling gebruikt. Dit gebrek aan vertrouwen door artsen slaat over naar patiënten en de overgang naar natuurlijke middelen neemt gelukkig toe, vergelijkbaar zoals het gebeurde in de vroege jaren 1900, vóór de opkomst van de corrupte geneeskunde, farmacie… en straling.

 

Een verhoogde mate van toxiciteit is eigenlijk het laatste wat een mens nodig heeft bij het bestrijden van infecties, ziekte of longontsteking.

Auto-immune aandoeningen worden vooral veroorzaakt, wanneer de mens chemische stoffen inneemt via het voedsel, drinkwater, vaccins verontreinigd met chemische stoffen, kunstmatige zoetstoffen en natuurlijk de milieuvervuiling. Chemotherapie, zoals het populaire Cis-platina, vult het lichaam met verschrikkelijke toxines, en artsen en wetenschappers wéten dat! Maar omdat de FDA artsen adviseert, of het voorschrijven van vitaminen, supplementen, kruiden en super voedingsmiddelen verbiedt, wordt chemotherapie nog steeds “aanbevolen”.

 

Dé manier om kanker te verslaan is om je lichaam te ontgiften en je immuunsysteem op te bouwen…
Niet het verder afbreken door onderdompelen van een tumor of een orgaan in chemische stoffen, die je hele systeem vervuilen. Zie het op deze manier: als een bejaarde een gewonde teen heeft en een koud kompres nodig zou zijn om het te helpen genezen, zou je de bejaarde dan herhaaldelijk dagelijks onderdompelen in een ijskoude plas water en dan wachten tot de teen genezen is?

 

Artsen gedwongen te zwijgen óf ander beroep kiezen
Artsen weten hoe absúrd de ideologie van de chemotherapie werkelijk is, maar als een samenleving grotendeels de therapie op chronische zorgmanagement baseert, worden de artsen in stilte ertoe gedwongen, of er op gewezen een ander beroep te zoeken.

 

Chemo zeer weinig succes
Chemotherapie toont zeer weinig succes bij tumoren, die voorkomen in de dikke darm, long en borsten, zoals gedocumenteerd is in het afgelopen decennium. Maar op een of andere manier promoten artsen nog steeds “chemo” in een poging om tumoren en kwaadaardige gezwellen in deze gebieden van het lichaam te verhinderen.

 

75% toeval?
Kan het een extreem toeval zijn dat, ondanks dat 75 procent (zelf denk ik dat het percentage hoger ligt) van de artsen chemotherapie voor zichzelf en hun familieleden zou weigeren, ze het nog steeds voorschrijven voor 75 procent van hun patiënten? De hoge prijs van chemo en de kans op Big Farma’s “smeergeld” schreeuwt het antwoord NEE !

 

Dus als je toevallig kanker krijgt en je arts vertelt je wat je moet doen, kun je hem / haar vragen of ze hetzelfde zouden doen voor zichzelf en hun familie…

Dat laatste heb ik dus werkelijk gedaan, toen mijn vader door een niet al te zware chemokuur letterlijk was gevloerd, en de artsen die rond zijn bed stonden niets meer voor hem konden doen… En het antwoord? Dat was zéér ontwijkend. Ik heb nooit een eerlijk antwoord gekregen, slechts gedraai om de hete brij heen.

Bron: http://www.argusoog.org/75-procent-van-de-artsen-weigert-zelf-chemotherapie/

Originele bron: Zaplog.nl en Naturalnews.com

 

Lees ook dit artikel over de mening van artsen over het gebruik van chemo therapie..


Meer lezen over dit onderwerp:

De definitie van kanker herzien

Kanker alternatief

Gevreesde ziekte

Borstkanker

Mammografie

Kanker en vitamine C

Kanker en selenium

Kanker en vitamine E

Cijfers chemotherapie

Artsen over chemo

Top
©Warriors For Health - FreePeopleAgency  | lizzy@warriorsforhealth.com